ŞIRNAK ULUDERE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

08.02.2019 TARİHİNDE İLÇEMİZE ATANAN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERİN YAPMASI GEREKENLER

      
08.02.2019 TARİHİNDE İLÇEMİZE ATANAN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERİN YAPMASI GEREKENLER

Mili Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünce İlçemize atanan sözleşmeli öğretmen adaylarının ekte belirtilen belgeleri İVEDİ olarak 01.03.2019 tarihine kadar Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne ulaştırmaları gerekmektedir.  Öğretmenlerimiz evrak teslimini Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne elden teslim edebilecekleri gibi bir yakınıyla veya kargo-posta ile de gönderebilirler. Evraklar şeffaf kapaklı telli dosya içerisinde gönderilecektir.

Not: Kargo firmaları haftanın belirli günleri PTT kargo ise her gün ilçemize gelmektedir. Gecikmeye meydan vermeyecek şekilde kargolarınızı gönderiniz.

Not: Belgelerini teslim eden adayların,  Valiliklerce yapılacak olan güvenlik soruşturmalarının tamamlanmasının akabinde,  göreve başlama işlemleri yapılacaktır. Soruşturma sonucu telefonla bildirileceği için güncel telefon numaralarınızı yazınız.

TESLİM EDİLECEK EVRAKLAR

1. T.C. Kimlik Fotokopisi,

2. Lisans diploması veya mezuniyet geçici belgesinin aslı veya onaylı örneğini, (Noter onayına gerek yok. Mezun olunan üniversiteden veya herhangi bir ilçe milli eğitim müdürlüğünden aslını da götürerek fotokopisi onaylatabilirler. )

3. Orta Öğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans, Pedagojik Formasyon Programı-Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifikası, İlköğretim Sınıf Öğretmenliği ya da İngilizce Öğretmenliği Sertifikası programlarından birini     tamamladığına ilişkin belge veya bu belgenin onaylı örneğini, (Noter onayına gerek yok. Mezun olunan üniversiteden veya herhangi bir ilçe milli eğitim müdürlüğünden aslını da götürerek fotokopisi onaylatabilirler. )

4. Yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olanların, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca verilen yüksek öğreniminin ve pedagojik formasyon belgesinin yurt içindeki yükseköğretim kurumlarına veya programlarına denklik belgesini,

5. Talim ve Terbiye Kurulu kararı gereğince Felsefe bölümü mezunlarından; 16 kredi sosyoloji, 16 kredi psikoloji, sosyoloji bölümü mezunlarından; 8 kredi mantık, 16 kredi felsefe, 16 kredi psikoloji aldığına dair belgenin aslı veya onaylı örneğini    (Bu belge pedagojik formasyon belgesi yerine kullanılamaz.)

6. Başvuru esnasında Pedagojik Formasyon Belgesi yerine resmî yazı ibraz edenlerden Pedagojik Formasyon Belgesini,

7. Son altı ay içinde çekilmiş biyometrik fotoğraf (6 adet), (Bilgisayar veya kopya biçimiyle çoğaltma kabul edilmez.)

8. Mal bildirim formu

9. Elektronik Başvuru Formunun onaylı örneğini, (Atamaya başvururken İlçe Milli Eğitime onaylattığınız belge)

10. Sağlık durumu yönünden öğretmenlik görevini yapmasına engel bir durumu olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu,

11. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu. (Ekte verilen form bilgisayar ortamında doldurularak (2) iki adet çıktı alınacak ve fotoğraf yapıştırılacak.)

12. Askerlik durum belgesi.

13. Sabıka Sorgulama Belgesi, Adli sicil kaydı bulunanlardan buna ilişkin mahkeme kara

EK:

GÜVENLİK_SORUŞTURMASI_FORMU

Mal Bildirim Formu için tıklayınız.

Kılaban Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No2 Kat2 Uludere/ŞIRNAK - (0486) 351 26 39 / 25 47

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.